2022-02-18 07:44:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A csillagaid arra biztatnak, merj most nagyot álmodni!

Napi horoszkóp február 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egy ismeretlen személy keltette fel a figyelmedet. A vonzalmadat még egyelőre saját magad sem tudod mire vélni: múló flört, vagy tartós barátság: még bármi lehet a dologból. Egyelőre ne dönts, csak adj egy esélyt!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem kellene olyan türelmetlennek lenned, várd meg, amíg tisztázódik a helyzeted. Talán, amit ma veszni látsz, az holnapra busásan megtérül. Csak egyet nem szabad: elkeseredned. A hited minden bajon átsegít. S még annál is többet meríthetsz belőle.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nagyon kiszámíthatatlan hangulatban vagy, amit a környezetedben élők meglehetősen sérelmesnek élnek meg. Nem kellene minden apróságnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítanod. A helyzet attól is függ, milyennek látod.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap ma belép a Halak jegyébe, és kedvező időszakot jelez neked a szerelemben. Most igazán meg tudsz nyílni a másik felé, és felvállalod érzéseidet. Képes vagy bízni a sorsban és a gondviselésben, ezzel pedig bevonzod a jó dolgokat az életedbe.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Igazán szilárdnak érezheted a pozíciódat. A tehetségedet ismerik és elismerik, teljesen biztos lehetsz abban, hogy a helyes utat választottad. Ha vannak ellenlábasaid, akkor azt az irigységnek tudhatod be. Ez ellen nem tehetsz semmit.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében jár, ami remek napot jelez. Igazán hatékonyan haladsz a feladataival, a jól végzett munka öröme tölt el. Egy barátod, ismerősöd, vagy a szerelmed jó hírt mesél neked.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jó úton jársz, de figyelj rá, ne kerülj a túlzó elvárások csapdájába. Időnként ugyanis hajlamos vagy összekeverni az álmaidat a valósággal. Igaz, a valóság a reményeidben, vágyaidban gyökerezik, de ahhoz stabil alap, jó föld, azaz kitartás kell, hogy meg is valósuljon.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap ma belép a Halakba, ami víz-elemű jegy, akárcsak a Skorpió. Az érzések megélésén lesz a hangsúly a következő időszakban. Ha szingli vagy, sikerül úrrá lenni bizalmatlanságodon, és most mélyen beleszerethetsz valakibe szinte első látásra.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A csillagaid arra biztatnak, merj most nagyot álmodni! Ha csak a negyede valósul is meg a terveidnek, még az is csodálatos lehet. És igazad van, ha nagyot akarsz. Kicsit akarni önmagad alábecsülése lenne.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma neked kell megtalálni a mértéket. Sok jó lehetőséged adódik, szerelemben, munkában, üzletben, de ki kell rostálnod az igazit, az értékeset a talmi ígéretek közül. Jó szemed van hozzá, és a szíved is a helyén!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem várhatod el a partneredtől, hogy mindenben egyetértsen veled, hogy mindig kiálljon melletted. Hagynod kell, hogy a véleménykülönbségének is hangot adjon. Azt azért elvárhatod, hogy ezt ne mások előtt tegye.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap ma belép a Halak jegyébe, és ezzel sokszorosan kedvező helyzeteket teremt neked. Most bármit elérhetsz, amit kitűzöl magad elé! Egyetlen dologra kell figyelned: hogy ne csak álmodozz, hanem tegyél konkrét lépéseket a célok irányába!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: